lauantai 14. maaliskuuta 2009

Viherpeukalo keskellä kämmentä

Pidän tosi paljon hortensioista, mutta toi sininen nätti jo kuolla kupsahti jostain syystä...ja mun piti ostaa uusi tällä kertaa vaaleanpunainen! Olen todellinen viherpeukalo... hih, mutta en aio antaa periksi...odottelen jo innolla kevättä ja kasvihuonekauden alkamista:) Pieniä pelargonin taimia on kasvamassa... ja ne ovat vielä hengissä.
Rentoa viikonloppua! Lähden tästä vielä kirpparikierrokselle. Nähdään taas<3

8 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Oi miten kaunista! Hortensiat ovat myös minun mielestäni kauniita. Olen vähän samantyyppinen viherpeukalo kuin sinäkin =D

Illalla ennen silmien ummistamista juuri katselin kuvia ja lueskelin juttuja kodistasi, tuosta uusimmasta ihanasta lehdestä! Teillä on suloisen kaunista!

Rentoa viikonloppua!

tiina kirjoitti...

Hm... täällä taitaa olla "toinen onneton" tällä saralla... ;)
No juu, olenkin jo luovuttanut!!!!
kestää minkä kestää ja kuolkoot sitten jos eivät hengissä kestä minun hoidossa... ;))

Inkabella kirjoitti...

Hyvä, että meitä on muitakin:) Kaunis kiitos kehuista!

Merja K kirjoitti...

Minäkin ostan toiveikkaana joka kevät hortensian, mutta onnistun kuihduttamaan sen viikossa ;) Täytyy kokeilla onnea taas tänä keväänäkin.

Kiva juttu oli teidän kodista lehdessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, huomenna minäkin saan kipittää töiden jälkeen hakemaan lehden! Olenkin jo innokkaasti sitä odotellut. Itse kannoin viikonloppuna kaupasta valkoisen komean ja ison hortensian ja mediun valkoisen atsalean. Atsalean olen saanut pidettyä kukkivana pitkään, saas nähdä kuinka hortensia kestää. Pelakuut jo vihertävät ikkunalaudalla =). Mukavaa päivän jatkoa! -Sanna-

Inkabella kirjoitti...

KIITOS Merja ja Sanna! Ja mukavaa iltaa!

Nora kirjoitti...

Pitkästä aikaa lueskelemassa ja kauniita kuvia katselemassa.

Minun valkoinen hortensiani kukkii kukkimistaan, ihan ihmeissäni sitä katselen. Aina vaan uusia kukkia aukeaa. Olen kyllä panostanut kovasti hoivaan, sillä en todellakaan ole mikään viherpeukalo. Ainakin tuo minun yksilöni näyttää vaativan tilkan vettä joka päivä, ei kestä yhtään kuivahtamista.

Mukavaa alkavaa huhtikuuta!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle! Minun hortensia on kuivahtanut, snif...