keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kiitokset

kommenteista ja kehuista! Inkan koulukaverit (tytöt) olivat ihan innoissaan sitä lehtijuttua katselleet tänään koulussa. Pojat olivat kommentoineet: "asutteks te jossain nukkekodissa? kaikki vaaleanpunaista! " hih:)

9 kommenttia:

Vuokko kirjoitti...

Ihana juttu lehdessä sinun kodista. Kaunista.

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Vuokko:)

Anonyymi kirjoitti...

Eilen illalla vielä oli pakko käydä "vierailemassa" teillä, niin kuulin kun pojat (10v) isälleen kertoivat, että äiti se jaksaa lukea tuota samaa lehteä koko ajan, että silmämunat kohta tippuu...hih
- Simppu-

Anonyymi kirjoitti...

Olen saanut nyt 2 iltaa ihastella lehteä ja juttua ja kuvia kodistanne. Siis aivan ihana! Itsekkin olen harrastanut moista sisustusta jo vuosia vaan vasta
nyt niitä sellaisia kankaita ja tavaroita on saatavilla. Täällä ei kyllä noita kankaita niin paljon ole saatavilla kuin haluaisi. Onko jossain netissä kauppa josta voisi tilata noita herkullisia pilkkukankaita?

Siis kerrassaan ihku juttu ja kuvat =). -Sanna-

Kati kirjoitti...

Heippa,

sain eilen luettavakseni uusimman Toivekoti & Puutarha lehden, voi miten ihastuttavan soma teidän kotinne onkaan. Elämä ei voi olla synkkää noin kauniissa ympäristössä :)

Aurinkoista kevään odotusta,
Kati

Inkabella kirjoitti...

Kiitos vaan kommenteistanne Simppu, Sanna ja Kati! Ihanaa, että tykkäätte samasta tyylistä:) Joitain pilkkukankaita ja esim vahakangasta on ainakin Kauppa 21:ssä myynnissä ja varmaan muissakin nettikaupoissa...Tilda-kankaissakin on pilkullisia. Itse oon ostanut pilkkukankaita aikas paljon aikoinaan Ihana livingistä.

Aurinkoisia kelejä! Ja tulkaa uudestaankin käymään:)

Nina kirjoitti...

Nukkekodithan on ihania!!!Kaikkihan sellaisessa haluaisi asua! Kaunista on!

Hanni kirjoitti...

Aurinkoista sunnuntaita! Kivoja löytöjä olet tehnyt. Keräilen itsekin vanhoja pitsityynyliinoja ja lakanoita. Niissä on tunnelmaa!

Lehtijuttuun on mukava palata uudelleen ja uudelleen ihastelemaan! Kesän tullessa innostun aina tildamaisista jutuista ja pilkut ovat kestosuosikkini =D

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Nina ja Hanni! Kävin viikonloppuna Sinooperissa ja siellä oli kaikkea ihanaa tildakamaa. Kauniita kankaita varsinkin!

Aurinkoisia kelejä:)