lauantai 28. maaliskuuta 2009

Lauantai-iltaa

on vietetty leppoisasti kynttilänvalossa hyvän asian puolesta. Pihalla meillä kyllä on tunnelmavaloja terassilla ja kasvihuoneessa...ne ihan unohdin sammuttaa. Noa on aina valmiina...joko taas lähdetään? Aurinko on paistanut lähipäivinä niin ihanasti. Jäällä kyllä ihan silmiä häikäisi tuo kirkkaus. Isabellaa vähän jännitti...kestääkö jää meitä... Mukavaa iltaa! Huomenna ollaan jo kesäajassa:)

3 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ihana keväisiä aurinkokuvia! Miedän kulmalla on tuiskunnut koko päivän lunta eikä keväästä ja auringosta tietoakaan =(
Onneksi mukava kirpputorikierros piristi mieltä =)

Ruusumamma kirjoitti...

Hei,
Surffailin sisutusblogeissa ja jotakin kautta löysin tieni tänne ja ihana kun löysin. Lueskelin tänään Toivekoti-lehteä ja siellä oli kuvia kauniista kodistanne. Tekstissä oli maininta, että olitte käyneet Tanskassa ostosmatkoilla... Heti kiinnostus heräsi, mistä saa tietoa siellä olevista sisustusliikkeistä ja kannattaako sinne lähteä tänä päivänä.. vai löytyykö samoja tavaroita täältä..

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Hanni ja Ruusumamma kommenteistanne. Juu, nykyisin samoja tavaroita saa varmasti täältäkin! On käyty lähinnä Honning og Florassa ja joissakin muissa putiikeissa. Netistä löytyy vaikka kuinka eri liikkeitä. Roomassa, Vatikaanissa ja Pariisissa on tullut myös käytyä ja jotain kivaa on löytynyt mukaan...Vatikaanissa oli ihania madonnapatsaita:)

Ihanaa kevättä teille!