sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Valoa pimeyteen

Viikonloppu on taas vierähtänyt nopeasti. On tullut puuhasteltua puutarhassa, vähän kasvihuoneessa...Löysin jopa valosarjoja kaupasta, joista on ollut puhetta...viritin heti yhdet kasvihuoneeseen...Mukavaa viikkoa!

5 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Tosi kiva kun löysit ne valosarjat kasvihuoneeseesi...täällä ei ole vieläkään:) tuikkuja kyllä olen siellä kovasti poltellut ja tunnelmoinut...voisin valvoa vaikka kuinka pitkään niitä katsoessani ja ajattele kun lumi tulee niin kuinka kaunista onkaan.
Tunnelmallista iltaa .

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi laittaa itsekkin valoja kasvihuoneelle .Piha on niin pimeä iltaisin ja tuo valot myös omaa tunnelmaa vaikka pihalla itse iltaisin ei olisikaan :)
t.Puuvillapilvi

Hallatar kirjoitti...

Pimeys on tosiaan vallannut maan.
Onneksi sille voidaan tehdä jotakin. =)

Anonyymi kirjoitti...

moi sari:)

on tosi hyvä kun laitat tänne aina suloisista lehtijutuista vihjeitä!
kaikkein söpöimmät jutut on saatava itelle, mutta aina ei kehtaisi kaupassa salaa selailla että onko minkälaisia sisustusjuttuja!:)miten sä aina onnistutkin löytämään ihanimmat?:)

kotivinkki mulle tuleekin ja uusin lehti oli AIVAN UPEE!!!!!!tuli lehden lukemisen myötä mm.kiikkutuolihimo.tai oikeastaan paheni vaan, koska se tuli sillon jo kun näin sen teijän ihanan sun maalaaman kiikkutuolin:)

ja ihana kun virittelet valoja!varmasti
pelkästään ilo naapureille.

terveisin hanna naapurista
*joka kulkee aina huokaillen sarin perheen talon ohi.on aina niin kaunista.*

Inkabella kirjoitti...

Kiitos ihanat ihmiset kommenteistanne! Niitä on niin kiva lukea:) Tuleekohan sitä lunta tänä talvena...toivottavasti... ja pakkasia! Löysin tosiaan valoja Saiturin Mekasta Varkaudesta! hih...sopiva kauppa mulle vaikken oo saituri...Kiitos Hanna! Ihan nolottaa noi kehut...Mukavaa iltaa teille!