tiistai 2. syyskuuta 2008

Aarteita

Tässä muutama kuva ihanista aarteista, joita löysin sunnuntaina Wanilla Rosesta ja pihakirpparilta. Valkoisia pitsilakanoita, pitsisiä kaitaliinoja, pieniä ja vähän isompia kakkuvuokia...ja vanha lasten kelkka...suloisin löytö oli tuo pikkuinen kenkä...
Tulin juuri lasten kuvallisen ilmaisun kurssilta, jossa huovutettiin, maalattiin eri tekniikoilla ja tehtiin silkkipapereilla koristeltu tuikkupurkki. Ensi viikolla kokeillaan mm. sokerimaalausta ja tehdään pieniä puutöitä. Tosi mielenkiintoisia juttuja, joita voi sitten myöhemmin tehdä lasten kanssa...terapeuttista oli maalata väri- ja liisterisekoituksella paperille tajunnanvirtaa...Teimme myös villalangasta kukkasen, joka oli pyöritelty kiisselissä...kuivuttua siitä saa hienon koristeen...Vinkki: kiisseliä voi kuulemma käyttää liimana...ja ei haittaa vaikka sitä menisi suuhunkin! Nam:)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania juttuja löysit Wanilla Rosesta :)täytyy ensi kerralla tulla pikkasen aikasemmin ja ostaa miettimättä liikaa/lian kauan ;) moni kiva juttu meni nenän edestä.
Kuulosti tosi kivalta tuo ja mielenkiintoiselta ilmaisukurssin tekniikat.Satuitko ottamaan kuvia?
t.Puuvillapilvi

Anonyymi kirjoitti...

Upeita löytöjä olet tehnyt. Aina yhtä ihania kakkuvuokia ei koskaan voi olla liikaa niitä itsekkin kirppareilta etsiskelen.

Sirkka kirjoitti...

No niin ihanat onnistuneet löytösi nähdään:) mielenkiintoiselle kurssille olet hakeutunut...siellähän vaikka mitä oppii ja uusia asioita. Juu tuo pikkuinen kenkä,,kenellähän sen pari on:)
Kiitos ihanista kuvistasi.

päivi kirjoitti...

mahtavat ostokset kerrassaan:-)
noita vuokia ja pitsejä tarkkaan katselin, ja viherrystä ne aiheuttaa vaikka itsellä kaapit jo täynnä, aina ne vaan silti sykähdyttää....
mukava taide-ilta teillä, meidänkin poika vastaavassa kulki pikkuisena ja kotiin tuli mukanaan jos minkälaista juttua!
leppoisia työpäiviä pikkuisten parissa:)
yöterkuin päivi

Inkabella kirjoitti...

Oon ihan innoissani itsekin noista löydöistä. Vihdoinkin mulla on noita ihania vuokia, joita olen etsiskellyt. Olisi mielenkiintoista tosiaan tietää, missä pikku kengän pari on...En ottanut kuvia kurssilta...meikäläisen huovutukset eivät oikein onnistuneet, mutta ehkä ensi kerralla;) Kiitos teille kommenteista ihanat!

Sarppa kirjoitti...

Uih.. hiukka kateellisena katselin sun ihania löytöjä, aivan mahtavia..huoks..

Wanhatar kirjoitti...

Ihania juttuja löysit! Todella:) Kuullostaa tosi kivalta nuo kurssijututkin...

Mari

Anonyymi kirjoitti...

missä ihanassa paratiisissa
sitä on käyty:)
vähänkö suloista kaikkee:)

silit Noalle ja Nappiselle<3

ja jaksua töihin lapsosten
kanssa!

hanna naapurista

Inkabella kirjoitti...

Kiitos tytöt!