perjantai 15. tammikuuta 2010

Varsinainen viherpeukalo

Sininen sineraaria (tai jotain sinnepäin) näyttää keväiseltä kuten esikotkin, joita on nyt kaupoissa. Esikot kestävät meikäläisen viherpeukaloa vaan tosi lyhyen aikaa... Ei tämäkään kukka varmaan kovin pitkäaikainen ole, mutta kaunis se on:) Tuo kevääntuntua talven keskelle. Kaunista viikonloppua!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipatihei, kaunis tuo kukka, ihanan sininen. Kauniita ovat myös nuo kupit keskimmäisessä kuvassa. Minä kävin kurrkkimassa pelakoita kellarissa. Aika väsyneen oloisia olivat, ups. Tila on viileä vaan päivänvaloa ei sinne juuri tule. Muina vuosina siellä on kyllä talvehtinu, saapa nähdä miten tänä vuonna. Haluisi jo hakea ne sisälle, mutta sitten niistä kasvaa pitkiä honteloita =(. Mukavaa perjantaita. -Sanna-

Annika kirjoitti...

Kovin pienellä saa aikaiseksi kevään tunteen. Tuli heti kevät mieleen kun katselin kukkasta. Minulla on smanlainen ongelma kuin sinulla, jukkapalmu taitaa olla ainut joka meillä pysyy hengissä, kukkivat eivät sitten millään säily sisällä :)

Inkabella kirjoitti...

Sanna: kiitos. Meillä ei ole oikein talvehtimispaikkaa pelakuille...Ne ovat kyllä tosi kauniita ja aika helppohoitoisia. Kesäksi pitää taas ostaa joka ikkunalle...Mukavaa viikonloppua!

Annika: Hyvä että on muitakin "viherpeukaloita" heh...Ajatella että yksi kukka voi tuoda kevätfiiliksen:) Mukavaa viikonloppua!

tiina kirjoitti...

"Viherpeukalolle" jo keväiset terkut vaikka ei ihan ulkona keväältä näytäkkään, kyllä se vielä sieltä alkaa tulla. :)
Kauniita kuvia sinulla taas.

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Tiina! Ihana kevät...maltan tuskin odottaa:)