lauantai 30. tammikuuta 2010

Hulpio?

Arvatkaa missä olin pe-iltana? Ompelukurssilla! huh, huh...minä, joka en osaa yhtään ommella, harsia, parsia! Kävin sitten nolaamassa itseni täysin siellä:) Opettajaparka alkoi luennoimaan omasta koulutuksestaan jne. kun erehdyin kysymään: mikä ihmeen hulpio? ootko sä itse keksinyt sen? juu...aattelin, että en enää mene sinne, mutta katotaan nyt...Oikeesti olen ommellut joskus ala-asteella ja silloinkin miten sattuu...Aloin tekemään erittäin yksinkertaista kassia, kun muut tekivät hienoja tilda-juttuja...prinsessoja ja muita kauniita:) Oikea paikka mulle olisi joku aloittelijoiden ompelukurssi, jossa neuvotaan kaikki kädestä pitäen...oon oikeesti niin tumpelo! Vähän oon kyllä ylpee, jos saan sen kassin tehtyä:) hih.

8 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Kohtahan sä sitten osaatkin huristella ompelukoneella melkein IHAN MITÄ VAAN:) Ei sitä voi osata kaikkea syntyessään; fiksuja on ne, ketkä hoksaa lähteä jotakin uutta taitoa oppimaan!

Mukavaa lauantai-iltaa!

Arja kirjoitti...

Harjoittelemalla vain oppii ;-)
Mukavaa viikonloppua!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta ihanat naiset ja mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, täällä toinen tumpelo. Tosin talo on täynnä minun tekemiä tekstiilejä, ja olempas saanut aikaiseksi muutaman hameen, mekon, yöpaidan itselleni (joka on muuten tosi kaunis). Kuule, mieheni sanoo että mittanauha ja nuppineulat ovat minulle lisävarusteita ompelussa. Ajatteleppas tuota =). Tämä mun ompelu on pelkkää luovaa hulluutta ja en todellakaan tiedä ompelusta juuri mitään, siis sellaisesta mistä käsityön ja ompelun opet sanoo. Ihanaa että olet mennyt kurssille! Ja kassi valmistuu varmasti. Välillä tuntuu että ompelustakin tahdotaan tehdä jotain vaikeaa ja tähtitieteellistä, kaikkia kummallisia tarpeettomia sääntöjä ja vielä jotku kaavatkin =), kaavoista ei mitään käsitystä. Pääasia että tulee nättiä ja omaa silmää miellyttävää =).Rohkeesti vaan =) -Sanna-

sariw kirjoitti...

Ilman muuta jatka kurssia ! Sinnehän ovat kaikki menneet oppimaan ja opettajalta apua saamaan. Jokainen vaan valitsee itselle sopivimman ja mieluisimman työn... : )
Mukavaa alkavaa viikkoa !

Inkabella kirjoitti...

Sanna ja Sari: kiitos rohkaisusta:) Kai se on kurssia vaan jatkettava...Mukavaa viikkoa ihanat!

T. Sari

Anonyymi kirjoitti...

täällä toinen samanlainen tumpelo!! viimeksi varmaan jotain tehnyt ylä asteella :)

Inkabella kirjoitti...

hyvä että on muitakin:)