maanantai 1. kesäkuuta 2009

Pitkä kuuma kesä

Kujan kaksi kaunotarta juhlatamineissa naapureiden pihalla:) Isabella tuulettaa ja odottaa malttamattomana, milloin pääsee uimaan... Pihamökissä on ihana nukkua:) on täällä! Talviturkki on heitetty pois ihanien naapureidemme kesämökillä ja vietetty aikaa pihalla. Tänään kävimme pesemässä muutaman maton ja Noa hyppeli järvessä ihan innoissaan. Mies on ollut katollakin pesu- ja maalauspuuhissa. Itse en uskaltaisi katolle tietenkään kiivetä eikä katto varmaan kestäiskään mua;) Hih. Oikeesti! Omenapuut ja syreenit kukkivat ja tuoksuvat aivan hurmaavalle. Isabellan kanssa olemme myös nukkuneet meidän kesämökillä eli pihan perällä olevassa vierasmökissä, jonka mies on itse rakentanut muutama kesä sitten. Olen hieman sisustellutkin siellä:)

8 kommenttia:

Hulda kirjoitti...

Så mye flott du viser! Jeg falt virkelig for den rosa gardinen og den flotte sjenken i hvitt. Nydelige foto du viser. Masse fint. Takk for at du følger bloggen min. :)

Hanni kirjoitti...

Onpas ihanan kesäisiä kuvia! Ja tuo kesämökki näyttää kutsuvalta =D

Ruusukuja 6 kirjoitti...

Onpas suloisen näköinen pihamökki, siellä näkee varmasti kauniita unia!Meidän lapset heittivät tänään talviturkkinsa ja minä odotan innolla, että pääsisin myös uimaan ihanan raikkaaseen veteen. Aurinkoisi päiviä!

Teija kirjoitti...

Kauniita kesäkuvia! Tunnelmalliselta vaikuttaa teidän kesämökki :) Aivan ihanat verhot siellä! Niin ja onnea vielä odotukseen!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ihana kesämökki ei tartte istuskella autossa ja odotaa perille pääsyä, Ihanaa loppuviikkoa:
Miagwup

Inkabella kirjoitti...

Tack så mycket Hulda! Din blogg är härlig:)

Kiitos ihanat naiset ja aurinkoisen leppoisia kesäpäiviä teillekin!

Söta prickar kirjoitti...

Heips!
Kun kiireiltäsi joudat niin käy vilkaisemassa minun sivuilla eilisen award-juttua :)
Kram Lotta

Söta prickar kirjoitti...

Heips!
Kun kiireiltäsi joudat niin käy vilkaisemassa eilistä award-juttuani :)
Kram Lotta