perjantai 26. kesäkuuta 2009

Mansikkakakkua

ja pinkkejä piiraspaloja made by Inka. Minut onkin määrätty "vuodelepoon" ja lääkäri uhkaili jo osastolla...saatan joutua sairaalaan...joten blogini saattaa hiljentyä joksikin aikaa. Verenpaineet ovat taas olleet koholla lääkityksestä huolimatta ja raskausmyrkytystä tässä pelätään...Toivon tietysti, että tästä selvittäisiin ilman että joutuisin jo tässä vaiheessa osastolle...vielä olisi pari kuukautta aikaa laskettuun aikaan. Kaikesta huolimatta nauttikaa auringosta ja mansikoista ihanat lukijani<3 Nähdään taas!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi miten herkullisen näköisiä namiii!!!
toivotaan että loppu raskaus menisi hyvin, ja nopeasti. itellä tuntui aina loppuraskauden hetket ikuisuuksilta..
varmaan aika tukalat oltavat nyt kun hellettäkin piisaa. mulla kaikki muksut syntynyt huhti-toukokuun välisenä aikana joten mulla ei oo kokemusta ison mahan kans kesä helteillä.....

Possumamma kirjoitti...

Ihanaa, ku sulla on oma ahkera leipuri siellä:) Toivottavasti et joutuisi loppuaikaa sairaalassa makoilemaan, joten toivotaan, että olisi väärä hälytys sen raskausmyrkytyksen suhteen!!

Mukavaa viikonloppua!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Rose ja Possumamma! Mäkin todella toivon, että on väärä hälytys! Huh hellettä...onneksi on nyt tuuletin makkarissa:) Mukavaa viikonloppua teillekin!

Sari. kirjoitti...

Ihanan näköiset herkut :)

Rauhaisaa loppuraskautta sinne, toivottavasti verenpaineet pysyvät aisoissa. Uskallatko paljastaa montako viikkoa on vielä jäljellä, noin suunnilleen? Mietin vain että onko nämä paineet jo merkki tulevasta synnytyksestä vai vieläkö pikkuisen pitäisi kestää tovi masussa?

Sirkka kirjoitti...

No mut eikä...ei!
kaikki menee hyvin kuitenkin ja ihana Onni tulla tupsahtaa!
Kakut ja kelit maistuvat!

Inkabella kirjoitti...

Viikkoa ois vielä jäljellä noin 8-9...jos ei mene yli. Kiitos Sari ja Sirkka! Aurinkoisia kelejä:)