keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Unelmakuvia

Kuvat Jeanne d' Arc Living Magasinet. Odotan jo innolla toukokuun numeroa ja lumien sulamista:) Mulla on verenpaineet lähteneet nousuun...eilen illalla pötköttelin päivystyksessä ja lääkäri määräsi verenpainelääkkeen ja olisi laittanut mut ambulanssilla Mikkeliin, mutta en suostunut. En ehkä enää voi mennä töihin, snif. Tänään en saa tehdä mitään muuta kuin maata sängyssä ja huomenna onkin Mikkeliin sairaalaan meno. Kaikki sai alkunsa, kun eilen töistä tultuani aloin innokkaana imuroida huushollia...sain jonkinlaisen huimauskohtauksen...verenpaineet kohosivat pilviin samoin pulssi. Mun tekisi niin mieli lähteä ulos keväiseen metsään Noan kaa, mutta pitää nyt yrittää vaan levätä. Aurinkoista päivänjatkoa!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää että paineet on nousseet. Itse kärsin taas liian alhaisesta paineesta ja pyörtyilen ja nukahtelen minne sattuu...
ihania kuvia. tuollainen rautainen pinna sänky oli meidän kaatopaikalla ja jyrällä just vetivät yli! arvaa vaan harmittiko! miten joku tuollaisen raaskisi heittää pois.

Anonyymi kirjoitti...

ihanan oloinen blogi sinulla. pakko tulla paremmalla ajalla lukemaan uudestaan...

Inkabella kirjoitti...

Mi: Ei se oo helppoo tää odottavan elämä! Oisin ihan onnessani, jos jostain tuollaisen sängyn löytäisin...

Kiitos Rose ja tervetuloa uudestaankin:)

Anonyymi kirjoitti...

Parempaa vointia Sinulle toivottelen! Nyt sinä saat pötkötellä ja katsella ja selata vaikka yllätysylläty- sisustuslehtiä ja näitä netin blogimailmoja :).
-Sanna-

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Sanna! Juu...on tullut selailtua lehtiä ja vierailtua blogeissa:)

Marika kirjoitti...

Hei! Otahan rauhallisesti! Mulla on huonoja kokemuksia siittä kun en malttanut, en tarkoita pelotella... tai no ehkä sen verran että oikeesti otat rauhallisesti ja silti nautit olostasi ja unelmoit tulevasta=o) Ennen kuin huomaatkaan on se ihana pieni nyytti palkintona lepäämisestä

Sirkka kirjoitti...

Voi, otathan nyt rauhallisesti ja tottelet lääkäriä...jospa se oli vain jotain väliaikaista..itse syön verenpainelääkkeitä ja silti on aina koholla:)
höyrypää mikä höyry, siis minä:)
rautasänky on kanssa toivelistallani, oijoi kun teki pahaa kun Mi kirjoitti, et olivat jyrällä ajaneet päältä, siis joillekin on vain romua toiset maksais siitä vaikka mitä, no ei nyt ihan mitä, mut kummiskin:) tiedät.
minä en nyt tilannutkaan tuota lehteä aikaisemmat on mut ihanaa, kun aina näytät, kyllä on kauniita kuvia...kaikki. Pakko varmaan ostaa.

Sinulle oikein hyvää toivon kaikessa.

Hallatar kirjoitti...

Oi...

Toivottavasti paineet madaltuivat, ja saat olla kotona onnellisessa odotuksessa?


*halaa*

Ruusukuja kirjoitti...

Itselläni on myös tuo lehti, aivan ihana!!Seuraava numeroa minäkin kovasti odottelen!

Ja odottavan aika on pitkä (siis raskaana olevan, lehti kyllä tulee melko pian), mutta lopputulos ihana!!Hyviä vointeja!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos ihanat naiset kannustuksesta! On kyllä vaikeaa olla "tekemättä mitään" ja oon aikas pyryharakka muutenkin...Touhuaisin mielelläni aina jotain...toinen höyrypää täällä:) Paineet on kyllä kotona madaltuneet ja lääke auttaa, vaikka en olisi halunnut sitä alkaa ottaa, mut pakko. Kiitos<3 ja mukavaa viikonloppua!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joskus se elimistö käskee vaan lepäämään,mutta aurinkoista viikonloppua
Mia

Inkabella kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle Mia!