perjantai 24. huhtikuuta 2009

Ei värillä väliä

kunhan se on vaaleanpunaista, hih. Ette varmaan usko, mutta muutama vuosi sitten meillä oli kaikki sinivalkoista...sohvakin oli sinivalkoraidallinen ja kirppareilta löytämiäni sinisiä astioita ja koriste-esineitä oli kaapit täynnä. Nykyisin minua viehättää vain vaaleat pastellivärit:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko teillä enää sinivalkoista vai oletko rankalla kädellä luopunut niistä?

Sari kirjoitti...

Sinivalkoinen on kyllä kiva ja raikas, mutta vaikea kuvitella teidän kotia sellaiseksi :D Kyllä nää pastellit sopii teille täydellisesti :)

Teillä on ihana koti. Me kaivellaan uudestaan ja uudestaan se Toivekoti esille missä teidän koti oli esillä. Meille taisi jäädä ikuiseksi arvoitukseksi, että mitä siellä "piiraan" sisällä oli ja mistä te olitte saanut niin hyvännköisiä mansikoita kuvauspäiväksi. Mies oli ihan vakuuttunut, ettei ne ollut aitoja ;) (On meilläkin täällä iltapuuhat!!)

Hyvää viikonloppua!

Ruusukuja kirjoitti...

Meillä vähän sama juttu, sinivalkoisuus on saanut väistyä ihanien pastellisävyn tieltä, eikä mieskään onneksi valita!!

Teillä on tosi ihana koti!!

tiina kirjoitti...

Niimpä!!! roosa on niin kaunista. :)

Inkabella kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Ei oo enää sinivalkoista...paitsi keittiön ja kylppärin lattiassa. Oon myynyt kirpparilla suurimman osan sinivalkoisista tekstiileistä ja esineistä.

Piiraan sisällä ei ollut mitään, mutta mansikat olivat aitoja ulkomaisia tietysti. Kaakku syötiin kuvausten jälkeen:) Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hei, blogissani olisi haaste :)

Inkabella kirjoitti...

Kiitos Sari haasteesta!