maanantai 4. elokuuta 2008

Mattopyykillä

Tänään tuli käytyä mattopyykillä. Vesi ei tuntunut ihme kyllä yhtään kylmältä. Tyttöjen kanssa kun käydään mattoja pesemässä, yleensä siinä kastuu läpimäräksi. Vettä roiskutetaan ympäriinsä ja meillä on tapana matonpesun jälkeen pulahtaa veteen vilvoittelemaan. Tänään ei käyty uimassa, kun oli niin viileää. Palelti, kun kotiin päästiin.
Syksy saapuu hiljalleen... Isabella aloittaa ekaluokan, isosisko yläasteen ja minä uuden työn maanantaina. Lattiaremontti etenee hitaasti, toivottavasti ei pakkaset yllätä...meillä kun ei ole pattereita enää.. Paitsi vessassa ja kylppärissä. Pitää muuttaa kylppäriin, jos alkaa paleltaa..Mukavaa viikkoa kaikesta huolimatta!
Pieni lisäys tähän postaukseen: Meinasin unohtaa meidän vanhan mutta toimivan ja tosi tunnelmallisen hellan! Eikun lämmityspuuhiin:)

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

minäkin jo mattoni pesin, osan vannassa ja osan mökkilaiturilla harjasin.. kylmää vesi meilläkin oli!
haikea tunne kun koulut alkaa.. toisaalta mukavaa kun saa yksin kotona olla, vain leevi-koira seurana.. ainakin toistaiseksi...
meidän esikoinen jo lukion toisella ja nuorempikin menee kuudennelle..
äitinsä mittaisia ovat..
onnea rempan kanssa.. ne eivät mukavia ole mutta valmistakin tulee aikanaan.. lähetätkös olohuoneesta joskus kuvia?
se niin ihana mielestäni on...
aamuterkuin päivi

Inkabella kirjoitti...

Juu, lupaan lähettää sitten kun tulee valmista...Nyt pöydät notkuu tavaraa ja sisustuslehtipinoja. Kävin kirpparipöydän varaamassa, mutta mua ennen jonottaa 80 ihmistä. Yritän luopua turhasta tavarasta.

Kiitos Päivi, sä oot mun blogin vakikommentoija!

<3 Sari