torstai 3. heinäkuuta 2008

Mummi ja minä

Nämä pyykkipojat löytyi Kauppa 21:stä. Samoin kuin vahakangaskassi, ihanat pilkulliset puutarhahanskat ja pyykkipoikapussi.
Tuli tässä käytyä Kuopiossa siivousaineita hankkimassa. Annun ja Liinun Mummi ja minä-pesuaineita. Aah, mikä tuoksu! Mieskään ei voinut valittaa, kun sanoin, että ostin vaan astianpesuainetta, siivoussuihketta ja pyykinpesuainetta:) Aikas ovelaa, vai mitä. Vielä kun saisi siivousinspiraation. Sitä odotellessa pitää ottaa rennosti;)

6 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Aaah!

Taas mun sielu lepää näissä kuvissa. =)))

Miulla ois siulle tunnustus miun blogissani... =)

Anki kirjoitti...

Noita pesuaineita on mainostettu jo useammassa blogissa, kinnostuin, pitäisi päästä tuoksuttelemaan =0) Mukavaa lomanjatkoa =0) Toivottavasti reissu Tampereelle oli onnistunut!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos paljon Hallatar! Ja suurkiitos tunnustuksesta:)

Kiitos Anki! Joo, hyvä reissu oli. Lapset viihtyivät Särkänniemessä ja meikäläinen pääsi käymään Riitan Wanilla Rosessa Nurmijärvellä! Ihana paikka, suosittelen.

Aurinkoista kesää!

iitu kirjoitti...

Voi miten kivoja ostoksia oletkaan tehnyt..täytynee itsekkin pistäytyä kauppa21 sivuilla:) Niin ja kiitokset tunnustuksesta!

Sarppa kirjoitti...

Kivoja ostoksia sinulla.. itsekkin tänään katselin noita pyykkipoikia, ne mä haluun ainakin..

Ja voi sua onnellista kun olet Riitan puodissa päässyt käymään..taidan hiukan vihertää..

Inkabella kirjoitti...

Kiitos!

Riitan puoti oli oikea elämys, ihan kuin olisi ollut Tanskassa jossain Honning og Flora-tyyppisessä ihanassa puodissa. Hyvä juttu, että ei tarvii matkustaa niin kauas;)