perjantai 10. toukokuuta 2013

Kauas on pitkä matka
Heipparallaa! Inka vei kamerani tällä kertaa, heh. Bussilla Tallinnan kautta Ostrolekaan, sieltä Libereciin, Salzburgiin ja sieltä Prahaan,  Berliiniin ja Travemundeen Itämeren rannalle. Kunhan ei heittäis sillä vesilintua :) Matka kestää kaksi viikkoa (ensimmäinen etappi täältä Riikaan oli 700 km) ja tuntuu minusta ikuisuudelta. Noa ikävöi myös Inkaa hurjasti, nukkuu eteisessä joka yö kuono ovelle päin... Matkalaiset ovat tänään menossa Prahaan. Meinaavatkohan ottaa osaa sunnuntaina Prahan maratonille? On varmasti elämyksellinen matka, eilen ihastelivat Alppeja. Lämmintä oli ollut 25 astetta. Nooh, laitoin nuo kuvat iloksenne, ovat muistaakseni edellisestä Bolig Livistä. Mukavaa viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Heipparallaa!
Matka kuulostaa aivan ihanalta kokonaisuudessaan paljon nähtävää ja koettavaa. Niin nämä meidän koirat on niin kovin ikävissään, kun laumasta puuttuu perheenjäsen.
Ihana koti sinulla siellä ja rakkaillasi! Hyvää ja kaunista äitienpäivää myös sinulle!

Inkabella kirjoitti...

Olisi ollut mahtavaa päästä itsekin tuolle reissulle, mutta nyt oon vaan hengessä mukana :) Koirat on niin ihania. Kiitos Sirkka ja hyvää äitienpäivää!