lauantai 25. syyskuuta 2010

Onpas nyt

vähän orpo olo, kun kaikki kuvat on siirretty toiseen vempaimeen. Tää mun läppäri on temppuillut ja varmaan kohta hajoaa kokonaan...kuvat oli ihan pakko pelastaa. Räpsin muutaman kuvan ihan tätä postausta varten:) Kävijälaskurikin piti nollata..arg. Aattelin jo lopettaa tämän blogin pitämisen, mutta ehkä nyt vielä jatkan jollain tapaa. Aikaa ja energiaa ei vain riitä juuri nyt kaikkeen, mitä haluaisi tehdä...Anyway, mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Palataan...

9 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Hei Bella!
Täällä vähän sama juttu läppärini kanssa, minulta on hävinnyt ajat sitten kolme kertaa blogit, joita seurailen ja jonkin aikaa sit hävisi kävijälaskuri..uusien päivityksien myötä ja sit en useimmiten, jos olen jollekulle kirjoittanut pitkät rimpsut kommenteina, niin yht äkkiä katoavat, aina en saa jätettyä edes kommenttia vaikka halauaisin..välillä olen itsekkin tai etten sanoisi melko useinkin aateellut, et nyt riittää...mutta sit vaan jatkan, koska täällä on niin ihania ystäviä, kuin sinäkin.. mut tälläinen peli ei niinkään kivaa, aiemmin sujui paljon paremmin.
Älä sinä vaan ihmeessä lopettele kaunista blogiasi, voithan vaikka aina silloin.. kun siltä tuntuu laittaa ihania kuviasi,,kyllä täällä luonasi käy paljon ystäviä, jotka ovat samaa mieltä kanssani.
Blease Inkabella, eiks je!

Iloa päivääsi ystäväni, palataan!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos ihana Sirkka! Olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa...sinä osaat kirjoittaa aina niin kauniisti! Iloa sinnekin ja palataan <3

Inkabella kirjoitti...

Kiitos ihana Sirkka! Olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa...sinä osaat kirjoittaa aina niin kauniisti! Iloa sinnekin ja palataan <3

Mirva kirjoitti...

Minulla on sama tilanne kuvieni kanssa. Läppärini teki tenän ja kuvat ois saatava talteen. Niitä vaan on niin hirmusen paljon. Mukavaa sunnuntaita!!

tiina kirjoitti...

Minulla läppäri kesti just ja tasan 2v, nyt hankin pöytäkoneen ja olen sormet ja varpaatkin ristissä että kestäisi pidempään.
Postaile omaan tahtiin ja jos ei vaan enää huvita tai ehdi niin sitten paussia, paussia.
Tänne voi aina palata. <3

pitsienkeli kirjoitti...

Voi,toivottavasti intoa riittää sinulla vielä tähän bloggaamiseen!
Kuvasi ovat niin kauniita ja inspiroivia:)

Ainosofia kirjoitti...

Hei Inkabella,

tuttuja mietteitä.
Kone temppuilee ja tunne tosiaan, että nyt riittää blogin pitäminen.

Mutta uusi päivä tuo tullessaan aina erilaiset mietteet. Toivottavasti sinullekkin.

Tuossa alempana - voih! ensiaskeleita - mullakin oma tyttö jo aikuinen ja voi kun tuli tuosta kuvasta mieleen ne ajat <3 <3

Tuosta laskurista - meillä kaikilla se nollautui.
Sivullani on eri paikasta laskuri johon voi lisätä entiset kävijät samaan lukuun.
Itsekkin laitoin muutama viikko sitten olleen kävijämäärän jonka olin laittanut ylös.

Mukavaa viikkoa ja kirjoittele kun jaksat - eihän tätä kannata ressiksi ottaa kuitenkaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi lukemassa, mutta eipä tule kommentoitua useinkaan... Ethän vain lopeta blogin pitämistä, tykkään niin valtavasti tavastasi sisustaa pastelleilla ihanasti! Kyllä me (no minä ainakin!)jaksetaan odottaa juttujasi, kunhan joskus jotain ehdit laittamaan :)
Terkuin: Natasha

Inkabella kirjoitti...

KIITOS IHANAT! En mä oo lopettamassa...tahti vaan on hidastunut! Läppäri sit hajosi:( Saiskohan sen kuntoon uuden kiintolevyn hommaamisella?