tiistai 17. marraskuuta 2009

Vali vali

Pieniä aurinkoja keittiön hellan yläpuolella...muistuttamassa valosta ja kesästä:) Ja voihan noita käyttää myös jouluaskarteluihin tai kranssiin. Syksy on ollut raskasta aikaa...pikkuinen tehohoidossa synnyttyään...huoli vauvasta, koliikki-itkut...nyt on neljä vai viisi yötä nukuttu paremmin...Tuo inhottava possutautikin huolettaa...itse sain rokotuksen viikko sitten, mutta lapset eivät ole vielä rokotetta saaneet. Siskolla tauti päällä...keuhkokuume. Pikaista paranemista ja voimia vaan sinne! Kaipaan niin auringonvaloa, mutta onneksi on edes nuo pikku auringot:)

8 kommenttia:

Una kirjoitti...

*lähettää voimahalauksen*

Anonyymi kirjoitti...

Kesäneläjä myös täällä :). Kyllä, possutauti huolettaa, mutta en haluisi tehdä siitä mörköä :(. Välilä tuntuu että se muuttuu suureksikin möröksi...... täällä pohjoisessa se on hiukan laantumaan päin, ei ole vieraillut vielä meidän perheessä ja lasten rokotukset on voimassa torstaina jos 2 vkoa tehoamisaika pitää paikkansa. Toivon todellakin että kaikki pienet ja isommatkin lapset jäisivät tämän "mörön" sivuun. Voimia sinne kuitenkin, rankasta syksystä huolimatta. Kauniita kuvia! =). Kaikesta huolimata jaksat jakaa sisustusiloja =). -Sanna-

Arja kirjoitti...

Jaksamista sekä sinulle ja siskollesi :-)
Parempaa huomista päivää!

Inkabella kirjoitti...

Kiitos kiitos ihanat Una, Sanna ja Arja, kun jaksatte aina kommentoida niin positiivisesti:)You made my day:) Mukavaa keskiviikkoa!

sanna kirjoitti...

Toivottavasti pysytte terveenä! Meillä on neljä sairastanut parin viikon sisään possutaudin, nuorimmainenkin luultavasti lievemmässä muodossa. Ei ollut niin kamala tauti kuin kuvittelin, osalla meni aika pian ohi. Aurinkoisia ja valoisia päiviä sinulle toivotellen Sanna Toukokalliolta
P.S. Jos kaipaat aurinkotunnelmaa, poikkea blogissani...kävin vasta ulkomailla hakemassa aurinkoenergiaa.

Inkabella kirjoitti...

Oi ihanaa! Tuun heti käymään!

Sari. kirjoitti...

Kylläpä teitä koetellaan *halauksia*

Voimia teille kaikille ja ei se possu välttämättä tule edes sinne teille, ainakaan tautina, ehkä joulutarjoiluna tai piparkkuina korkeintaan :)

Aurinkoa viikonloppuunne ♥

Inkabella kirjoitti...

Hih. Totta! Jouluna syödään possua ja tietysti pipareita:) Kiitos Sari ja mukavaa vkonloppua!