tiistai 6. lokakuuta 2009

Höpinää

Hellassa taas tuli tuossa selän takana...mukavasti lämmittää! Lapsena tottui kotona ja kesämökillä tuohon lämpöön ja puiden paukkeeseen...kesämökissä kun ei ollut sähköjä ollenkaan ja siellä käytiin syksylläkin viikonloppuisin. Ensimmäiseksi piti aina lämmittää uunit. Haaveilen vanhasta pönttöuunista tai kaakeliuunista...ois ihana kun olisi sellainen olohuoneen nurkassa! Nythän meillä on olkkarissa avotakka, josta lämpö karkaa harakoille. Harvoin sitä tulee käytettyä...paitsi joskus siinä paistetaan makkaraa tikun nokassa. Täällä muuten paistaa nyt aurinko! Kuuntelin tuossa äsken radiosta, että pitäisi nukkua ainakin 6,5 tunnin yöunet, jotta aivot toimisivat...vauvelin kanssa nukutaan noin kolme tuntia ja sitten taas vähän valvotaan, joten varmaan ymmärrätte nää mun sepustukset ihan eri valossa, hih. Oikeesti unenpuutteen kyllä huomaa vähän joka asiassa...Nyt pitää lopettaa ja lähtee imettämään:) Palataan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

=), no, Sinulla on sitten se ihana haaveilemani uuni keittiössä , mutta minulla on Sinun haaveilema kaakeliuuni pirtissä. =). Juu, se on ihana, valkoinen, ja yläosassa on leivinuuni. Säästää tosi paljon sähkölaskussa kun se lämpiää päivittäin. Olipas arkista =). Sitä tää elo kyllä on. Kivan näköinen asetelma tuossa piirongin päällä. =). -Sanna-

Sari. kirjoitti...

Ihana kun kerkesit laittaa hieman kuulumisia :) Kuulostaa niin "hurjalta" tuo 3h unta ja sitten taas vauvanhoitoa - meillä oli alkuun keltainen vauva ja 2h välein syötin ensimmäiset pari viikkoa, sitten sain nukkua varmaan sen 4h putkeen: luk-sus-ta! Nyt vasta mietin, että miten sitä oikein jaksoi?? Mutta äidit on ihmeellisiä ;) Kovasti jaksamista sinnekin, selkeää tekstiä siulta ainakin tuli, ottaen tosiaan huomioon, että 6,5h yöunet on vielä "tulevaisuudessa" :)

Olisi mukava lukea joskus vauvan päivästä - jos vaikka vilauttaisit vähän vauvan sukkaa tai muuta; varmaan vauvalla on kaikkia ihania tekstiileitä ja kuoseja ympärillään :)

Paljon halirutistuksia ♥ Ja lämpöisiä hetkiä perheen kanssa!

Inkabella kirjoitti...

Sanna: Kiitos. Ihanalta kuulostaa toi sun kaakeliuuni! Juu...arkista on mut onni tulee pienistä asioista:)

Kiitos Sari! Pitää ottaa kuvia vauvan jutuista...on rimpsua ja pilkkuja jne! Vauveli syö välillä tai ainakin herää parin tunnin välein! Johtuu varmaan vatsavaivoista...Se on kyllä jo luksusta jos nukkuu neljä tuntia:) Rutistuksia sinnekin!