keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Vanha pulpetti

Vihdoinkin sain käsiini tuon pulpetin, jonka ostin aikoja sitten huuto.netistä. Miehen veli toi sen Pohjanmaalta. Kiitos vaan Pauli! Mietin, että pitäiskö tuo maalata vai antaisiko olla tuollaisena? Enolta kävin hakemassa vanhan ovenkin...(meillä on kaikki vanhaa;) sellaisen ihan tavallisen ruskean ( en ole vielä kerennyt maalata) jossa on ikkuna. Tuunaukset taitavat jäädä tuonnemmaksi...kävin taas polilla Mikkelissä...Ensi viikolla otetaan lapsivesinäyte ja jos vaavin keuhkot ovat kypsät, ruvetaan synnytystä käynnistelemään...huh. Verenpaineetkin olivat 148/98, joten pitää ottaa taas rauhallisemmin:)

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana pulpetti! Enpäs pitäisi kiirettä tuon maalaamisessa... Väri on aika herkullinen;)

Voi miten jänniä aikoja siellä eletään... Ihanasti olet laittanut vauvelille valmista. Kumpikohan sieltä tulee?

Voi hyvin♥

Mannukka kirjoitti...

Pirteän värinen on kyllä noinkin! Ehkä jättäisin maalaamatta! Koitahan nyt lepäillä loppuaika, vaikka se tuntuisikin vaikealta..

Teija kirjoitti...

Söpö pulpetti! Voi että, mulla oli sisarusten kanssa pienenä tuollanen paripulpetti, mutta mihin lie vanhemmat sen joskus hävittäneet.. Mä ehkä jotenkin sitä tuunaisin vaaleammaksi omaan kotiin, mutta teille saattaisi sopia noinkin? Kivat sinisen ja turkoosin sävyt siinä kyllä on.

Söta prickar kirjoitti...

Pulpetti on aivan ihana,jos se vaan käy talon sisustuksen väreihin niin en menisi sitä maalaamaan! Mutta hei,siis Mikkelissä-eli missäpäin Suome asut? Itse olen kotoisin Kuopiosta...mutta sukua asui ennen myöss Juvalla joten Mikkelikin on tuttua seutua.
toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin ja voit hyvin!
Hyvää odottavaa loppuaikaa
halein Lotta

Anonyymi kirjoitti...

Ja tällainen myös löytyy miun muistoistain. Mun lapsuudenkodissa mulla ja siskollani oli tuollaiset, tosin ne olivat oranssit - kun 70-lukua kerran elettiin. - Katja

Inkabella kirjoitti...

Mari: Enemmän näyttää tytöltä kuin pojalta, mutta saas nähdä...Kiitos.

Mannukka: Yritän lepäillä:)

Teija: Mäkin pidän noista väreistä, paitsi en hirveesti puunvärisestä.

Lotta: Mä oon syntynyt Kuopiossa! Nyt asustellaan Joroisissa...Mikkeliin on 70 km. Kiitos!

Katja: Mulla ei ole ollut tuollaista pulpettia aikaisemmin paitsi koulussa...on siinä kyllä vanhaa tunnelmaa:)