tiistai 5. toukokuuta 2009

On se niin haikeeta

Kuva Vakre Hjem & Interior. Vihdoinkin sain tuon pyöreän tyynyn...on nyt malli Tilda-tyynyille. Jostain syystä pidän pyöreistä muodoista;) Mä oon ihan haikeissa tunnelmissa, kun sain saikkua äitiyslomaan saakka...tuli kauhee ikävä hoitopaikan lapsia! Nyt mulla onkin aikaa bloggailla ja lörpötellä täällä, jos vaan jaksatte mua:)

10 kommenttia:

Una Reinman kirjoitti...

Nyt siun on pakko lepäilläkin
että masuasukilla on kaikki hyvin. =)

Anonyymi kirjoitti...

voi-saitkin pitkän saikun! nyt vaan otat rennosti ja nautit kesästä.

Mun pitäis kanssa ommella tilda tyynyjä...ehkä sitten syksyllä tai kenties joku kesäinen sadepäivä. nyt tuntuu ompelu jutut sun muut jäänneen kun on hyvä ilma ja ollaan ulkosalla.

Sari kirjoitti...

Voih, onhan se kai aina "kova juttu" jäädä saikulle, vaikka tietää ihan kohta pääsevänsä äikkärille ja ihan varmasti on haikeaa jäähä noinkin ihanasta työpaikasta pois mistä sie jäit. Nyt vaan lepoa, rakkautta ja paljon paljon sisustamista - pian teillä täyttyykin talo vähän erilaisista kiireistä ;) Jokos isosiskot odottelevat kovasti uutta sisarusta? :)

Söta prickar kirjoitti...

Voi onnea, en tiennyt että olet raskaana! Ihanaa, toivottavasti voit hyviin!
tietysti jaksamme sinua, sinun blogi on iki-ihana!Kram Lotta

Inkabella kirjoitti...

Kiitos ihanat naiset kommenteistanne!Yritän lepäilläkin vaikka en välillä yhtään malttaisi... Tytöt odottavat pikkuista ihan innoissaan:) Joskin Isabella on todennut, että jos se on poika, niin mä en kyllä leiki sen kaa;)

Mai kirjoitti...

Nyt sairaslomalla lepäät kunnolla, kun se äitiysloma menee kuitenkin puhistessa tukalaa oloa:)

Milloin teille on uusi tulokas syntymässä?

Sannu kirjoitti...

Blogiasi on aina ilo käydä lukemassa:)
Hyviä vointeja sinulle:)

Inkabella kirjoitti...

Mai: Laskettu aika on 1.9. Mutta luulen, että elokuun lopussa alkaa tapahtua...Luin blogistasi, että sinäkin odotat. Onnittelut ja hyvät voinnit!

Sannu: Kiitos! Ja ihanaa kevättä sulle!

Possumamma kirjoitti...

Ihanaa, että olet onnistunut löytämään itsellesi työpaikan, jossa selvästikkin viihdyt, kun et sieltä malttaisi olla pois! Se tuntuu olevan harvinaista nykyään, että löytää sellaisen, jossa on kuin kotonaan; joten moni olisikin hieman kateellinen sulle, kun saat monta kuukautta nautiskella kesästä ilman töitä:) Että nyt sitten vaan kaivelet ompelukoneen esille, ja alat ompelemaan noita pyöreitä tyynylöitä:)

Inkabella kirjoitti...

Juu...voisin nyt ruveta harjoittelemaan ompelua, kun on aikaa! En sit tiiä tulisko tyynyistä pyöreitä;)