lauantai 30. tammikuuta 2010

Hulpio?

Arvatkaa missä olin pe-iltana? Ompelukurssilla! huh, huh...minä, joka en osaa yhtään ommella, harsia, parsia! Kävin sitten nolaamassa itseni täysin siellä:) Opettajaparka alkoi luennoimaan omasta koulutuksestaan jne. kun erehdyin kysymään: mikä ihmeen hulpio? ootko sä itse keksinyt sen? juu...aattelin, että en enää mene sinne, mutta katotaan nyt...Oikeesti olen ommellut joskus ala-asteella ja silloinkin miten sattuu...Aloin tekemään erittäin yksinkertaista kassia, kun muut tekivät hienoja tilda-juttuja...prinsessoja ja muita kauniita:) Oikea paikka mulle olisi joku aloittelijoiden ompelukurssi, jossa neuvotaan kaikki kädestä pitäen...oon oikeesti niin tumpelo! Vähän oon kyllä ylpee, jos saan sen kassin tehtyä:) hih.

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Rakasta kotiasi

Elsk dit hjem-kirjasta:)

maanantai 25. tammikuuta 2010

Sunday Monday Happy Day

Tuota sarjaa tuli muuten joskus aikoja sitten...oisko ollut 70-80-luvulla... katsottua ihan innolla:) huh huh. Pakkasen hieman hellittäessä (-14 astetta kuitenkin) lähdettiin pikkuisen kanssa reippailemaan...Isla nukkuu vieläkin mutta en hennonut ulos pakkaseen jättää vaunuja vaan toin vaunut eteiseen. Hellassa on tulet ja ihana lämpö hellii selkää tässä koneella istuessa. Mukavaa maanantain jatkoa!

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

French Dream

Tanskalaisen Katjan koti on aina yhtä ihastuttava! Tällä kertaa tämä kaunis koti löytyy uusimmasta Jeanne d' Arc Living-lehdestä. Mukavaa sunnuntaita ihanat!

lauantai 23. tammikuuta 2010

Kotona

Ihanaa olla kotona. Olen koko iltapäivän tehnyt lähtöä ulos, mutta tässä sitä vielä ollaan. Voisin nukkua pari päivää putkeen. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin sairaalassa. Jännittävää ja voimia vievää hommaa. Pikku neiti vaan jakeli hymyjä kaikille! Nukutus, toimenpide ja sen jälkeen odottaminen heräämössä...Nukuttiin vierekkäin pikkuisen kanssa kaksi yötä...ensimmäisenä yönä en nukkunut lainkaan ja toisena jo paremmin. Hieman ahdasta kyllä oli:) Nuo oksat alkavat heräillä...silmuja on jo ilmestynyt!

torstai 21. tammikuuta 2010

Mukavaa viikonloppua

Rankka viikonloppu edessä...Tänään ja huomenna. Toivottavasti kaikki menee hyvin pikkuisella:) Mulla on nyt muuten uusi kamera...canon. Mukavaa viikonloppua! Nähdään taas...

maanantai 18. tammikuuta 2010

Candle light

Nyt se sit hajosi! Meinaan mun digikamera...turn the power off and on again and again and again...Just kun olin ottamassa vuoden kuvaa kynttilöistä heh...Piti sit laittaa tämä kaunis kuva, joka on jostain ihanasta tanskalaisesta kirjasta...oisko viihtyisiä ja valoisia koteja-kirjasta...muistaakseni. Tästä on lähdettävä kamerakauppaan... Valoisaa maanantai-iltaa!

perjantai 15. tammikuuta 2010

Varsinainen viherpeukalo

Sininen sineraaria (tai jotain sinnepäin) näyttää keväiseltä kuten esikotkin, joita on nyt kaupoissa. Esikot kestävät meikäläisen viherpeukaloa vaan tosi lyhyen aikaa... Ei tämäkään kukka varmaan kovin pitkäaikainen ole, mutta kaunis se on:) Tuo kevääntuntua talven keskelle. Kaunista viikonloppua!

torstai 14. tammikuuta 2010

Perhe kuvassa

Olen ihan innoissani ystävästäni ja hänen perheestään tehdystä jutusta uudessa kodin kuvalehdessä. Ootte ihania! Huomenna pitäisi postitytön tuoda uusi Jeanne d' Arc Living magazine...Mukavaa torstai-iltaa immeiset!

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kävin lumihangessa

hyppimässä ja taitoin muutamia oksia omena-ja kirsikkapuusta maljakkoon...tuleekohan niihin silmuja...Hamsterille otin ihan oman oksan omenapuusta...pääsee jyrsimään! Nyt on taas tulppaaniaika...vaaleanpunaisia ja viininpunaisia on tällä hetkellä maljakossa. Rauhallista iltaa!

tiistai 12. tammikuuta 2010

Noa ihmettelee

lumen paljoutta...Lapsilla alkaa huomenna koulussa luistelu ja sen jälkeen seuraavalla viikolla hiihto. Kivoja talvilajeja...tulee mieleen omat lapsuusmuistot...kaverin kanssa käytiin rusettiluisteluissa! Ja äidin kanssa hiihdeltiin pitkin metsiä. Oi niitä aikoja!

maanantai 11. tammikuuta 2010

Ulkoilusää

Yes! Toiveeni toteutui: pakkasta on vain muutama aste! Päästiin vauvelin kanssa ulos kruisailemaan vaunuilla. Yläkuvassa näkyvä harmaa talo on autiotalo ihan tien vieressä. Kaunis mutta varmaan aika huonossa kunnossa...Muuten tuollainen kaksikerroksinen talo olisi ihan unelma:) Tänään pitää ulkoilla vielä illallakin...Mukavaa päivänjatkoa!

lauantai 9. tammikuuta 2010

Pirtsakka pakkaspäivä

poskia polttaa...käytiin tuossa noan kanssa vähän lenkillä. Loppumatkasta rupesi jalkoja paleltamaan. Pakkasta on noin 20 astetta edelleen. Toivoisin leudompaa keliä, niin pääsisi vauvankin kanssa ulos. Inka lähti jos rakastat-leffaa katsomaan...Itse lähden kohta lämmittelemään saunaan:) Uusia kuvia ei ole tullut otettua, joten laitoin noita tuttuja vanhoja kuvia jälleen...Tarkoitus olisi ostaa uusi digikamera...panasonic lumix tai canon powershot...kumpikohan ois parempi? Mukavaa iltaa!

perjantai 8. tammikuuta 2010

Pientä askartelua

Tuunasin hieman uutta tavallisen tylsännäköistä kalenteriani. Nyt se näyttää paljon paremmalta! Olisi kivaa askarella enemmänkin mutta aika ei riitä tällä hetkellä. Isabella askartelee mielellään ja innostuu kun äitikin väkertää jotakin. Inka taas on innostunut neulomaan ja teki raidallisen pipon ja lapaset. Tosi hienot! Hyvä, että lapset osaavat noita käsitöitä, kun itse en osaa ommella enkä neuloa:) Oon varmaan kyllä maininnutkin muutaman kerran...

torstai 7. tammikuuta 2010

Haaveita

Kirpparilla tuli vastaan tilda-pupu ja mukaanhan se lähti:) Tänään käytiin vauvelin kaa kipakassa pakkasessa (-20 astetta) neuvolareissulla vaunuilla...meidän kotterosta loppui leima, joten sillä ei voi enää ajaa...ehkäpä se lähtee afrikkaan menopeliksi:) Hyvä auto, mutta ruosteinen, joten sitä ei kannata enää korjata. Olen ruvennut haaveilemaan muutosta kaupunkiin, jossa olisi vähän enemmän elämää ja elektroniikkaa...Siellä ei tarvitsisi kahta autoa, kun kaikki olisi lähellä. Enemmän ihmisiä, ystäviä ja sukulaisia...Onhan täällä maalla asuttu jo yli kahdeksan vuotta. Rupeaa riittämään mulle. Kaipaan uusia tuulia:) Anyway...Mukavaa viikonloppua kaikille teille ihanille!

tiistai 5. tammikuuta 2010

Loppiaista!

Maailma näyttää kovin mielenkiintoiselta lattiatasosta tarkasteltuna. Ensi viikolla tulee 5 kk täyteen. Juttua tulee ja asiaa on paljon...välillä pitää kokeilla äänen kantavuutta ja kiljua. Hymy on herkässä:) Leppoisaa loppiaista!

maanantai 4. tammikuuta 2010

Innostuin polttelemaan

kynttilöitä...pitkää, pätkää ja greipintuoksuista tuikkua hellan päällä. Kiva, kun pakkanen on hellittänyt, ainakin täksi päiväksi. Päästiin vauvan kanssa ulos lenkille pitkästä aikaa. Huomenna olen menossa jalkahoitoon...ihanaa hemmottelua, maltan tuskin odottaa:) Kauniita unia täältä toivottelen!

lauantai 2. tammikuuta 2010

Kevään kaipuu

On se kumma, kun heti uuden vuoden jälkeen sitä alkaa odottaa kevättä...Unohtuu tässä ihan, että pitäisi elää tässä ja nyt, olla läsnä ja nauttia tästä hetkestä. Pää täynnä kevätunelmia:) Mikä ihana suurenmoinen valo! Lähden tästä saunaan nauttimaan lämmöstä ja ruusuntuoksuisesta löylytuoksusta...ja unelmoimaan keväästä:)

perjantai 1. tammikuuta 2010

Kotiuduttuamme karjalan kunnailta

punainen amaryllis oli puhjennut täyteen kukkaan. Valkoinenkin kukkii edelleen. Punaisen ostin kaupasta joulun jälkeen kahdella eurolla. Tänään on ollut kirpeä pakkassää ja aurinkokin näyttäytyi jälleen:) Vielä ei kuitenkaan voi yöpyä pihamökissä...kevättä odotellessa voi vain unelmoida päiväunista mökissä linnunlaulua kuunnellen...

2010

Sieltä se aurinko nousee vähä vähältä ylemmäksi uuden vuoden myötä...kevättä kohti ollaan menossa! Vuoden eka postaus! Pikku mussukka on tosiaan kasvanut...(vaikka neuvolan käyrien mukaan on hieman alipainoa, hei haloo!) Toivon, että uusi vuosi on myötäinen itse kullekin:) Hyvää yötä!