torstai 30. huhtikuuta 2009

Glada vappen!

Toivotan kaikille lukijoilleni Ihanaa ja Aurinkoista Vappua! Nautitaan keväästä:) Kuvat ovat kirjastosta bongaamastani ET-lehdestä;)

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Omenankukkia

Meillä on viisi vanhaa omenapuuta puutarhassa. Omia omenankukkia odotellessa voi ihastella näitä kuvia:) Kuvat ovat Bolig Livistä.

My heart

KIITOS Hallatar tunnustuksesta! Ihana juttu heti aamusta, tästä se päivä lähtee:) Aattelin lähteä puutarhalle hakemaan muutaman orvokin vapun kunniaksi. Mukavaa päivää kaikille lukijoilleni<3

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Koti kuin kermakakku

Ihana vaaleanpunainen Smeg. Tahtoo tollasen! Kävin kirjastossa napsimassa kuvia muutamasta lehdestä. Nämä kuvat ovat Glorian Antiikista. Kuvat ovat skoonelaisesta kodista...Ulrika ja Johan omistavat antiikkiliikkeen ja tarjoavat myös bed & breakfast-majoitusta. Kannattaa poiketa, jos liikkuu tuollapäin...

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Haaste

Sain Ihanaa valkoista-blogin Sarilta haasteen, jossa piti paljastaa viisi yksityiskohtaa itsestä. Tässäpä ne tulee:
1. minulla on aina mukana iso Cath Kidstonin kukkakassi, joka on täynnä höm...tarpeellista tavaraa. Kassi painaa ainakin tonnin...Töissä eräs 4-v. poika sanoi: "Sali, sulla on hieno kassi, mutta minä en pidä kukista vaan kaikista koneista ja likasista jutuista!" Samoin pikkupojat ovat kommentoineet vaaleanpunaista takkiani: yäk, vaaleanpunaista! 2. silmälasit...nuorempana pidin aina piilolinssejä, olin liian turhamainen pitääkseni silmälaseja 3. pitkät hiukset ovat osa minua... 4. pidän hopeisista koruista, en käytä kultaa 5. käytän lähes aina mustia vaatteita, koska kuvittelen niiden hoikentavan minua...edes vähän:)
Tämän haasteen saa ottaa kuka haluaa! Kesäiset kuvat ovat uusimmasta Avotakasta.

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Ei värillä väliä

kunhan se on vaaleanpunaista, hih. Ette varmaan usko, mutta muutama vuosi sitten meillä oli kaikki sinivalkoista...sohvakin oli sinivalkoraidallinen ja kirppareilta löytämiäni sinisiä astioita ja koriste-esineitä oli kaapit täynnä. Nykyisin minua viehättää vain vaaleat pastellivärit:)

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Unelmakuvia

Kuvat Jeanne d' Arc Living Magasinet. Odotan jo innolla toukokuun numeroa ja lumien sulamista:) Mulla on verenpaineet lähteneet nousuun...eilen illalla pötköttelin päivystyksessä ja lääkäri määräsi verenpainelääkkeen ja olisi laittanut mut ambulanssilla Mikkeliin, mutta en suostunut. En ehkä enää voi mennä töihin, snif. Tänään en saa tehdä mitään muuta kuin maata sängyssä ja huomenna onkin Mikkeliin sairaalaan meno. Kaikki sai alkunsa, kun eilen töistä tultuani aloin innokkaana imuroida huushollia...sain jonkinlaisen huimauskohtauksen...verenpaineet kohosivat pilviin samoin pulssi. Mun tekisi niin mieli lähteä ulos keväiseen metsään Noan kaa, mutta pitää nyt yrittää vaan levätä. Aurinkoista päivänjatkoa!

Kun on oikein pieni

Kun on oikein pieni voi lentää linnun untuvalla, nukkua orvokinlehden alla, kun on oikein pieni. Kun on oikein pieni, voi keinua heinässä heiluvassa, levätä kukassa tuoksuvassa, kun on oikein pieni. Kun on oikein pieni, voi istua lumihiutaleille ja liitää maailman tuulien teille, kun on oikein pieni. Hannele Huovi

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Good morning

Töihin tässä olen lähdössä helmet kaulassa;) Aurinko paistaa, jee! Mukavaa päivää!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Aikainen lintu

madon nappaa...vai mitenkäs se vanha sananlasku menee. Minun piti nukkua pitkään viikonloppuna, mutta kumpanakin aamuna olen heilunut hereillä jo seitsemän kahdeksan aikaan. Tänä aamuna heräsin ennen seitsemää auringonpaisteeseen! Pyykkiä olen pessyt...nukkasihdin korkki oli jumittunut ja lopulta sain korkin irti...sieltä välistä löytyikin vääntynyt hiuspinni...Löysin pesukoneesta myös ruuvin ja hakaneulan! Onneksi kone vielä toimii...hih. Kaurapuuro on keitetty ja suklaakakku on uunissa:) Muu perhe nukkuu jopa Noa...onpa hiljaista! Kyllä ne kohta herää tähän ihanaan kakuntuoksuun:) Eilen käytiin tyttöjen kanssa Varkaudessa kirpparilla ja löysin taas ihania valkoisia pitsilakanoita! Vauvalle olen ostanut joitain vaatteita, mutta kun sukupuolesta ei ole tietoa, niin on hieman vaikea ostaa vaatteita. Huomaan katselevani vain kauniita mekkoja ja pitsijuttuja...Lopetan nämä höpinäni nyt ja toivotan teille aurinkoista sunnuntaipäivää ja alkavaa viikkoa<3

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Vihdoinkin viikonloppu!

Löysin tuon kauniin ruusutarjottimen Jyväskylästä kirpparilta.
Tämä vaaka oli saatava vaikka kärsin vaakakammosta:) Eikö oo söpö? Täällä sataa lunta, arg. En yhtään tykkää! Mukavaa viikonloppua kelistä huolimatta! Aion nukkua huomenna pitkään:)

torstai 16. huhtikuuta 2009

Kevään merkkejä

Piristävää oli aamulla herätä auringonpaisteeseen...pitkästä aikaa. Pakkasta oli kyllä kuutisen astetta. Ulosjääneet narsissit näyttivät paleltuneilta:( Työmatkalla tiellä oli upea iso lintu...varmaan metso? musta ja punaista päässä...läheisellä pellolla oli samoja lintuja lisää! Ja kun lähdin töistä toisella pellolla oli komeita kurkia kevätpuuhissa. Kyllä se kevät sieltä tulee hitaasti mutta varmasti? Lunta on kyllä piha täynnä...vielä ei pääse haravoimaan ja kasvihuoneen kunnostuspuuhatkin saavat vielä odottaa...Odotuksesta puheenollen vauveli liikkuu mahassa jo ahkerasti:) Mukavaa päivää!

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Ikkunalaudalta

Taivaansininen lemmikki. Pelargonit olen aina saanut pysymään hengissä ja minusta ne ovat helppohoitoisia ja kauniita ikkunalaudalla. Tämä kukkanen löytyi Plantagenista. Ostin sieltä myös yläkuvassa näkyvän Mårbacka pelargonin. Natalia poseeraa:) Takana näkyy sinivioletti hortensia, jonka vein äidille. Vein myös äidin hoiviin vanhan orkideani, joka on sinnitellyt hengissä...vaan ei ole kukkinut. Mummolan pupuja ja kukkia. Mukavaa toista pääsiäispäivää!