sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Advent in Småland

Kuvat ovat uusimmasta Landhausista. Niin suloinen ja kodikas joulukoti! Tunnelmallista iltaa<3

lauantai 29. marraskuuta 2008

Tonttuja työssä

Tonttu odottaa jo joulukuuta..."Runotyössä tonttu tässä valvoo yössä pimeässä, tuikkii kynttilä." (Lotta Gahrton) Tänään tuli hommattua muutama joululahja...pieniä pehmeitä paketteja. Toisaalta tuntuu välillä, että kaikkea jo on eikä viitsisi ostaa turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään. Parhaita lahjoja ovat itsetehdyt jutut, kauniit kukat ja vaikka lahjakortti kasvohoitoon (vinkki miehelle...) Ihana olisi kyllä päästä pitkästä aikaa jollekin matkalle. Juu, toivon siis lämpimiä villasukkia ja hyvää mieltä, kiitos. Mukavaa viikonloppua kaikille ja ensimmäistä adventtia!

perjantai 28. marraskuuta 2008

Vielä on toivoa

Mikä mies! Juuri oikeita sanoja suoraan sydämeen..."Minne meet, vaikka kuinka vuodet sua kohtelee, vaikka pettyisitkin rakkauteen, vaikka viima vielä käy sydämeen, olet ihme minne ikinä meet." Lauluja, joissa on sanomaa, herkkyyttä ja toivoa. Fanitan ihan täysillä! Mahtava keikka. Nuorena mulla ei ollut mitään idoleita, joten tää on nyt näin vakavaa keski-ikäisenä;) hih.
Ostin konsertista Juha Tapio-paidan, tietysti vaaleanpunaisen:)

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

KIITOS!

Kiitos paljon ihana Hallatar tunnustuksesta! Olen ihan otettu. Tällä kertaa en laita tunnustusta eteenpäin, koska inspiroivia blogeja on niin paljon...Lista on lähes loputon. Minulla on ihan huono omatunto, kun en ole saanut aikaiseksi kommentoida teidän blogeja, vaikka vierailenkin useissa blogeissa ahkerasti:) Kauniita unia ja nähdään taas?

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Kuurankukkia

Lunta on tullut ihan kiitettävästi lähipäivinä. Tänään on tuullut ja tuiskuttanut. Viikonloppu on mennyt pakkotyömaalla...mies on laittanut veljensä kanssa mm. käytävän seiniin ohuita kipsilevyjä, joiden päälle tulee tapetti ja meikä on maalaillut ovia ja toiminut hellapoliisina ;) Illalla aattelin ottaa rennosti; lukea hyvää kirjaa ja poltella kynttilöitä.
Kauniita kuurankukkia on ilmestynyt lyhtyihin ja kasvihuoneen seiniin. Nautitaan talvitunnelmasta :)

perjantai 21. marraskuuta 2008

Perjantai!

Yes, taas on yksi viikko vierähtänyt. Mukavaa viikonloppua!

torstai 20. marraskuuta 2008

Lunta tulvillaan

Huomenta! Täällä on kaikki lumen peitossa ja vieläkin lunta satelee. Lapset ovat aivan innoissaan! Noakin nauttii lumesta ottamalla lumikylpyjä. Mukavaa päivää kaikille ja ajelkaa varovasti!

maanantai 17. marraskuuta 2008

Pieniä pulmia

Heippa! Olen saanut palautetta (kiitos siitä!), että blogin tekstit eivät näy kunnolla ja tekstit ovat violetin tms. värisiä...Itselleni blogi näkyy hyvin ja tekstit ovat tummia vaalealla pohjalla. Eivät violettia...Saattaa olla, että virus on iskenyt blogiini....tai itse olen kämmentänyt jotain...Yritin muuttaa tekstien värejä. Näkyykö teille mitään?

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Levätään

ja nautitaan kynttilänvalossa sunnuntaipäivästä ja ensilumesta! Noaa ihan nolottaa, kun aina häntä kuvataan;)

perjantai 14. marraskuuta 2008

Omituista höpinää

Perjantai jälleen, kyllä viikot menevät nopeasti. Kohta on jo joulu. Onneksi minulla on lomaa joulunaikaan, ihanaa:) Tulee tarpeeseen! Täällä nuhanenäisenä lämmitän hellaa ja polttelen kynttilöitä. Äsken hiipparoin tuolla takapihalla puupinolla pilkkopimeässä. Kannattaisi hakea puut valoisaan aikaan, juu.
Muuten tuo "hopeinen" lamppu on peräisin Kauppa 21:stä, eiks oo hieno? Himoitsen sieltä vielä (muun muassa) sellaista köyhänmiehen hopeista pöytälamppua...rakas joulupukki, oon ollut tosi kiltti, niin että voisit tuoda minulle sellaisen, vai mitä? En tunnustaudu materialistiksi, en toki...Rakastan vaan kaikkee kaunista silmänruokaa, hih:)
Lopetan nää höpinät nyt ja toivottelen teille kivaa viikonloppua! Kiitos käynnistä<3 Nähdään taas?

maanantai 10. marraskuuta 2008

Tunnelmaa

Hieman tunnelmakuvia keittiöstä. Lapset odottavat jo malttamattomina joulukuuta ja nissejoulukalenterin käyttöönottoa...mitähän taskuista löytyy? Terkut täältä:)

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Onnea isille!

Täällä on vietetty isänpäivää...syöty täytekakkua ja leivottu sämpylöitä. Mies sai lahjaksi partavettä, perinteiset sukat, suklaata ja mustan kauluspaidan. Lapsilta tietysti ihanat itsetehdyt kortit:) Isälle ostin pyjaman, sukat ja suklaata. Päivä on ollut sateinen ja sumuinen täällä. Mukavaa viikkoa kaikille! ps. kuvat ovat yhdestä lempparijoulukirjastani Jule Alfabetet

maanantai 3. marraskuuta 2008

Hypätäänkö ruutua?

Eteisen ruutua...
Kiitos Leena kauniista kukasta! Toivottavasti saan pidettyä sen hengissä;) Inka oli tehnyt mulle kolmea eri kääretorttua...osan koulussa.
Meidän keittiössä on nyt sinivalkoinen ruutulattia. Yes! Keltaisuus häviää kun lattia saa valoa...Isabella oli ostanut omilla rahoillaan kauniin köyhänmiehen hopeisen maljakon äidille. Sain sen jo viikko sitten. Omatekoiset kortit olivat ihan parasta:)

Synttärit

Sain ihanan synttäriyllätyksen...mies oli pyytänyt naapurin Leenaa tuomaan mulle tuon kauniin madonnapatsaan Italiasta! Kiitos kaunis<3

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

I'm dreaming of a white Christmas

Kuvat Talven juhlat-kirjasta. Meillä remppa on edennyt keittiön perimmäiseen nurkkaan...jee. Enää vessan ja vaatehuoneen lattiat laittamatta. Pian on valmista! Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa:)